Heller ikke nogen havørred denne gang men endnu en hornfisk!
Det var en bette fis, så i denne omgang kunne det blive til en lille forret. Varmrøget hornfisk serveret som Sol over Gud... Svendborgsund!
Hornfisken renses og tørsaltes. Den har vel fået en 3-4 timer med salt i køleskabet (den tager ikke skade af længere tid, men det skulle passe med aftensmaden) hvorefter den skylles med vand of får lov til at tørre et par timer også.
Så varmrøges den, i mit tilfælde i en kuglegrill, en halv times tid ved 60-80˚C. Kødet pilles fra benet og den er klar til servering
Det er første men ikke sidste gang jeg røger hornfisk det er god måde at bruge de aflange sataner på - og det smager fremragende!
Sol over Svendborgsund - mere hornfisk
- Ras.Killing
- Platin Member
- Indlæg: 5152
- Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
- Interesser: Jagt & pistolskydning
- Geografisk sted: Sy'Fyn
- Has thanked: 1009 times
- Been thanked: 1366 times
Sol over Svendborgsund - mere hornfisk
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.
Make Fyn fin again!
Make Fyn fin again!