Vildsvin kølle på weber

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
RKN
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 2690
Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
Interesser: Skydning, Jagt og mad
Geografisk sted: Jammerbugt
Has thanked: 2436 times
Been thanked: 269 times

Vildsvin kølle på weber

Indlæg af RKN » 14. apr 2017, 19:22

Start med at skyde et vildsvin, afmonter bag køller, og stik et spyd igennem .
Salt , pebber og timinian.
Også på grillen.
Vedhæftede filer
20170414_191025.jpg
20170414_191025.jpg (589.21 KiB) Vist 7357 gange
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren

Brugeravatar
Agamemnon
Moderator
Moderator
Indlæg: 3584
Tilmeldt: 6. jan 2008, 15:36
Interesser: Skydning genladning Etymologi
Geografisk sted: København
Has thanked: 566 times
Been thanked: 1055 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlæg af Agamemnon » 14. apr 2017, 19:23

Opskriften er da til at overskue. :razz:
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

Edmund Burke, 1729-1797.

Brugeravatar
Caspian1911
Moderator
Moderator
Indlæg: 4065
Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
Interesser: IPSC, gamle danske våben
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 564 times
Been thanked: 368 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlæg af Caspian1911 » 14. apr 2017, 20:04

Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP


F U B A R
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1392
Tilmeldt: 9. apr 2008, 15:13
Interesser: WW2 våben long range shooting
Geografisk sted: Østjylland
Has thanked: 168 times
Been thanked: 195 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlæg af F U B A R » 14. apr 2017, 20:06

:rolf:
Præcis men nogle er det simple bare det bedste
Mvh udlært kok
Og bon appetit
I spent most of my money on beer , guns and women
The rest i just wasted!

Brugeravatar
Kar 98
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1103
Tilmeldt: 26. mar 2004, 22:18
Interesser: Samler våben , jagt , Ammo , s
Geografisk sted: Nordjylland
Has thanked: 58 times
Been thanked: 138 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlæg af Kar 98 » 14. apr 2017, 22:24

Der lyder lækkert
Tomme hylstre og fyldte flasker gør mig glad

Brugeravatar
RKN
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 2690
Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
Interesser: Skydning, Jagt og mad
Geografisk sted: Jammerbugt
Has thanked: 2436 times
Been thanked: 269 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlæg af RKN » 14. apr 2017, 23:43

Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren

Brugeravatar
Caspian1911
Moderator
Moderator
Indlæg: 4065
Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
Interesser: IPSC, gamle danske våben
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 564 times
Been thanked: 368 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlæg af Caspian1911 » 15. apr 2017, 15:20

RKN skrev:
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.

58 gr er perfekt. :eating:
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP


Brugeravatar
Boldsen
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1005
Tilmeldt: 24. maj 2011, 17:48
Interesser: Jagt & Regulering
Geografisk sted: Horsens
Has thanked: 51 times
Been thanked: 117 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlæg af Boldsen » 16. jun 2017, 14:22

Caspian1911 skrev:
RKN skrev:
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.

58 gr er perfekt. :eating:
Så er et stegetermometer nok lige sagen for dig :giggle:
Og heldigvis kan låget åbnes samt spjæld oppe og nede reguleres.
Mvh. Boldsen

Veni Vedi Vici

Besvar