ORCA Hypalon metervarer

Køb, Salg, Søges og Byttesforum for er for alle medlemmer. Dog må opslag fra virksomheder, samt generelle kommercielle opslag ikke slås op her. Læs mere HER
Besvar
600
Silver Member
Silver Member
Indlæg: 274
Tilmeldt: 4. jun 2010, 13:34
Interesser: Dykning og skydning og klatrin
Geografisk sted: København
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

ORCA Hypalon metervarer

Indlæg af 600 » 14. mar 2019, 20:12

Jeg har noget virkelig kvalitets hypalon fra ORCA. Sort ca. 1mm tykt til diverse udstyr fremstilling.

5 meter x 2 meter

3000kr.

Brugeravatar
Refraktorius
Admin
Admin
Indlæg: 15857
Tilmeldt: 23. maj 2006, 11:13
Interesser: Skydning, dimser og alu-bats
Geografisk sted: Århus
Has thanked: 198 times
Been thanked: 1436 times

Re: ORCA Hypalon metervarer

Indlæg af Refraktorius » 15. mar 2019, 22:29

Lycon skrev:
27. jan 2012, 20:42
Køb, Salg, Søges og bytteforummet er åben for alle medlemmer. Vi vil anbefale at medlemmerne holder sig inden for vores fagområder, som våben, ammunition, krudt, beklædning, militaria, jagt og køretøjer.


Når du opretter din annonce så lad første ord i emnelinjen fortælle hvad det er du vil, enten: SÆLGES, SØGES, BYTTES eller KØBES. Lad være med at forkorte "Sælges" med "S", da det både kan stå for "Søges" og "Sælges", skriv derfor hele ordet som nedenfor vist:
Billede
Når din annonce er blevet afviklet, skal du selv efterfølgende markere den for sletning, herved bliver du fri for henvendelser på allerede solgt grej. Dette gør du ved at klikke på "!" ikonet øver til højre i dit indlæg og skrive "Slettes" i informationsboksen. En Moderator vil herved blive informeret, og slette din tråd ved først givne lejlighed. Alle annoncer bliver dog automatisk slettet efter 30 dage, skulle din annonce blive slettet uden den har ført til det ønskede, er du naturligvis velkommen til at genopslå den.

Køb, Salg, Søges og Byttes forummet er kun til handel mellem private, og det er ikke tilladt at linke til eksterne salgsplatforme som f.eks. DBA eller G&G. kommercielt salg vil ikke blive accepteret*.

Foreningsinfo, spørgeskemaundersøgelser, promovering af personlige hjemmesider og projekter, reklame for arrangementer og lignende skal cleares af et medlem af moderatorgruppen før du poster det.
Der er et bredt spænd fra det helt uskyldige og nyttige til det rent kommercielle. Spørg hvis du er det mindste i tvivl.

Ønsker du fortsat at støtte NVF kan du indbetale kroner 200,00 på nedenstående kontonummer, og husk at opgive dit Brugernavn i beskedfeltet, så vi kan tilføje Supportikonet Billede til din profil.


Donationsbeløbet kan indsættes på Danske Netbank på følgende kontonummer:

3170 4791006937

Husk at skrive dit Brugernavn i beskedfeltet.


Bemærk at din indbetaling på kroner 200,00 kun giver visning af Billede ikonet i indeværende kalenderår. Hvis du indbetaler efter 1. juli, skal du dog kun indbetale kroner 100,00, som så vil dække sidste halvdel af indeværende år.

*Ved kommercielt salg lægges der vægt på omfanget af salget, ikke nødvendigvis om sælger er momsregistreret.
"Det tager kun 2 minutter at læse opslagene øverst i et forum."

Besvar