Hvilke ‘rene’ grillbriketter skal jeg bruge til ‘kul-slange’?

Stedet hvor vi kan tale om færdigheder, og grej for folk der vil lære at klare sig selv i naturen.
Besvar
Brugeravatar
Kode1303
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 685
Tilmeldt: 17. maj 2010, 19:09
Interesser: Ammunition og skydning.
Geografisk sted: Holstebro
Has thanked: 87 times
Been thanked: 150 times

Hvilke ‘rene’ grillbriketter skal jeg bruge til ‘kul-slange’?

Indlæg af Kode1303 » 11. jan 2022, 08:35

Kære forum!

Jeg er blevet inspireret af en grill-metode fta tiktok (https://vm.tiktok.com/ZML1Uq4WK/) hvor man lægger grillbriketter i en slange rundt langs kanten på sin kuglegrill. (Se videoen eller det dårlige screenshot)
BC3E9F62-B3C3-480F-B053-B5EA1E8B42BB.jpeg
For at lave sådan en slange, skal man have så rene briketter som muligt (trækul, der ikke er presset dur ikke). Dvs heatbeads fra Australien dur ikke, da der vist er stenkul i.
Kender I grillbriketter, der kun er lavet af trækul uden nasty bindemidler?
Make mine a carbine.

Brugeravatar
Ras.Killing
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 5164
Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
Interesser: Jagt & pistolskydning
Geografisk sted: Sy'Fyn
Has thanked: 1009 times
Been thanked: 1372 times

Re: Hvilke ‘rene’ grillbriketter skal jeg bruge til ‘kul-slange’?

Indlæg af Ras.Killing » 11. jan 2022, 09:32

Jeg kender den metode som ring of fire og bruger den bla. når jeg laver pulled pork i kuglegrillen. En ring der går 2/3 rundt i grillen køre ca. i 12 timer.

Jeg har bedst erfaring med Weber briketter, men har også før brugt Heat Beads.

Det der er vigtigt, er at få pakket din ring ret tæt. De skal stå helt tæt stablet :thumbup:
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.

Make Fyn fin again!

Brugeravatar
Kode1303
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 685
Tilmeldt: 17. maj 2010, 19:09
Interesser: Ammunition og skydning.
Geografisk sted: Holstebro
Has thanked: 87 times
Been thanked: 150 times

Re: Hvilke ‘rene’ grillbriketter skal jeg bruge til ‘kul-slange’?

Indlæg af Kode1303 » 11. jan 2022, 09:46

Ras.Killing skrev:
11. jan 2022, 09:32
Jeg kender den metode som ring of fire og bruger den bla. når jeg laver pulled pork i kuglegrillen. En ring der går 2/3 rundt i grillen køre ca. i 12 timer.

Jeg har bedst erfaring med Weber briketter, men har også før brugt Heat Beads.

Det der er vigtigt, er at få pakket din ring ret tæt. De skal stå helt tæt stablet :thumbup:
Tak for de gode råd! :razz:
Make mine a carbine.

Besvar