I Tyskland er de ret gode til at koge (formoder jeg) kalkunlår og så efterfølgende putte dem i ønskebrønden.
Det måtte vi lige efterprøve i en lidt sundere udgave herhjemme, så de to kalkunlår fik først 10 timer ved 67 grader og derefter blev de smurt med lidt olie og krydret med flagesalt og så ellers 17 minutter ved 200 grader i airfryeren.
Det kan anbefales! Muuums!
Kalkunlår i sous vide + airfryer
-
- Platin Member
- Indlæg: 11048
- Tilmeldt: 29. jun 2013, 00:59
- Interesser: Guns 'n' bunnies
- Geografisk sted: Østjylland
- Has thanked: 726 times
- Been thanked: 2624 times
Re: Kalkunlår i sous vide + airfryer
Det lyder satme som en god idé
De bliver faktisk også gode i en almindelig ovn (penslet med olie, krydret godt, gerne lidt vand i bradepanden under risten), på lav varme i længere tid, eller på indirekte varme i kuglegrill (som i ovn og med et stykke frisk æblegren/eg ned i kullene for røgsmag).
Jeg ender altid med at lave dobbelt eller mere, så jeg har til dagen efter. Lidl fører fast underlår i sortimentet og har ofte tilbud.
De bliver faktisk også gode i en almindelig ovn (penslet med olie, krydret godt, gerne lidt vand i bradepanden under risten), på lav varme i længere tid, eller på indirekte varme i kuglegrill (som i ovn og med et stykke frisk æblegren/eg ned i kullene for røgsmag).
Jeg ender altid med at lave dobbelt eller mere, så jeg har til dagen efter. Lidl fører fast underlår i sortimentet og har ofte tilbud.
V: People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.
- Ras.Killing
- Platin Member
- Indlæg: 5152
- Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
- Interesser: Jagt & pistolskydning
- Geografisk sted: Sy'Fyn
- Has thanked: 1009 times
- Been thanked: 1366 times
Re: Kalkunlår i sous vide + airfryer
Du har egentlig lavet noget der kunne minde om confiteret kyllingelårWildlife skrev: ↑14. feb 2022, 11:31I Tyskland er de ret gode til at koge (formoder jeg) kalkunlår og så efterfølgende putte dem i ønskebrønden.
Det måtte vi lige efterprøve i en lidt sundere udgave herhjemme, så de to kalkunlår fik først 10 timer ved 67 grader og derefter blev de smurt med lidt olie og krydret med flagesalt og så ellers 17 minutter ved 200 grader i airfryeren.
Det kan anbefales! Muuums!
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.
Make Fyn fin again!
Make Fyn fin again!
- Wildlife
- Platin Member
- Indlæg: 1537
- Tilmeldt: 30. sep 2010, 19:09
- Interesser: Sejlads, Jagt & Fiskeri
- Geografisk sted: Skanderborg
- Has thanked: 393 times
- Been thanked: 333 times
Re: Kalkunlår i sous vide + airfryer
VI kan kun lave to af gangen i airfryeren - Så det med mængden giver lidt sig selvC-X skrev: ↑14. feb 2022, 11:39Det lyder satme som en god idé
De bliver faktisk også gode i en almindelig ovn (penslet med olie, krydret godt, gerne lidt vand i bradepanden under risten), på lav varme i længere tid, eller på indirekte varme i kuglegrill (som i ovn og med et stykke frisk æblegren/eg ned i kullene for røgsmag).
Jeg ender altid med at lave dobbelt eller mere, så jeg har til dagen efter. Lidl fører fast underlår i sortimentet og har ofte tilbud.
"Never underestimate the power of stupid people in large groups."
- Wildlife
- Platin Member
- Indlæg: 1537
- Tilmeldt: 30. sep 2010, 19:09
- Interesser: Sejlads, Jagt & Fiskeri
- Geografisk sted: Skanderborg
- Has thanked: 393 times
- Been thanked: 333 times
Re: Kalkunlår i sous vide + airfryer
Ikke endnu :)Ras.Killing skrev: ↑14. feb 2022, 11:42Du har egentlig lavet noget der kunne minde om confiteret kyllingelår
"Never underestimate the power of stupid people in large groups."
- Wildlife
- Platin Member
- Indlæg: 1537
- Tilmeldt: 30. sep 2010, 19:09
- Interesser: Sejlads, Jagt & Fiskeri
- Geografisk sted: Skanderborg
- Has thanked: 393 times
- Been thanked: 333 times
Re: Kalkunlår i sous vide + airfryer
Den er desværre ikke længere på tilbud til kr. 1995 :)
https://www.elgiganten.dk/product/hjem- ... 790/154108
"Never underestimate the power of stupid people in large groups."