Ingredienser:
Bryster fra 10 rågeunger
1 rød peberfrugt, tern
2 skalotteløg, finthakket
1 halv squash, kvarte skiver
krydderurter:
rosmarin
timian
løvstikke
salvie
1 laurbærblad
5 knuste enebær
bladkranse fra 5 stk skovmærke
lidt muskatnød, revet
0,5L fløde
hvidvin
en enkelt gulerod, 5mm tern
en lille rest selleri, 5mm tern
smør til stegning
salt
friskkværnet peber
frisk pasta
Fremgangsmåde:
Brysterne steges i en sauterpande (ikke non-stick) på middelhøj varme i rigeligt smør.
1-2 min på hver side.
Skru ned på medium varme.
Så tilsættes løg, gulerod og selleri.
Panden deglaseres i takt med at løgene sveder.
Efter et par minutter tilsættes rødvin.
Lad vinen reducere 5 min.
Tilsæt krydderurter, enebær og fløde.
Lad det komme op og koge.
Skru ned og lad det simre 5-10 min.
Server til den friske pasta.
Har desværre ikke et billede, men det var et hit for hele familien.