Rågeungebryster i fløde og skovmærke

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Ingsorsi
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 883
Tilmeldt: 17. nov 2015, 20:49
Interesser: Jagt
Geografisk sted: Roskilde / København
Has thanked: 215 times
Been thanked: 153 times

Rågeungebryster i fløde og skovmærke

Indlæg af Ingsorsi » 27. maj 2021, 11:06

Ingredienser:
Bryster fra 10 rågeunger
1 rød peberfrugt, tern
2 skalotteløg, finthakket
1 halv squash, kvarte skiver
krydderurter:
rosmarin
timian
løvstikke
salvie
1 laurbærblad

5 knuste enebær
bladkranse fra 5 stk skovmærke
lidt muskatnød, revet

0,5L fløde
hvidvin
en enkelt gulerod, 5mm tern
en lille rest selleri, 5mm tern
smør til stegning
salt
friskkværnet peber

frisk pasta

Fremgangsmåde:
Brysterne steges i en sauterpande (ikke non-stick) på middelhøj varme i rigeligt smør.
1-2 min på hver side.
Skru ned på medium varme.
Så tilsættes løg, gulerod og selleri.
Panden deglaseres i takt med at løgene sveder.
Efter et par minutter tilsættes rødvin.
Lad vinen reducere 5 min.
Tilsæt krydderurter, enebær og fløde.

Lad det komme op og koge.
Skru ned og lad det simre 5-10 min.

Server til den friske pasta.


Har desværre ikke et billede, men det var et hit for hele familien.

Besvar