Krikand - noget af det fineste vildt der kan ramme middagsbordet!
Her som krikand i portvin!
• Krydder den rensede and med salt og peber, og brun den af i riiiigeligt smør.
• Placer anden i et ildfast fad, held end sjat portvin ved og pak and/fad ind i staniol. Giv den 20min i ovnen v. 225˚C.
• Af med stanniolen og giv den 5 min ved høj varme for lige at brune den af. Lad anden stå og trække efterfølgende.
Dette giver en lækker, saftig og rosa krikand vil man have den gennemstegt, vil jeg tro man bare skal hæve stegetiden til 25 min.
Stegeskyen kan evt. koges ind til en kraftig glaice... men smager også ganske glimrende som den kommer fra ovnen
Krikand i portvin
- Ras.Killing
- Platin Member
- Indlæg: 5152
- Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
- Interesser: Jagt & pistolskydning
- Geografisk sted: Sy'Fyn
- Has thanked: 1009 times
- Been thanked: 1366 times
Krikand i portvin
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.
Make Fyn fin again!
Make Fyn fin again!
-
- Platin Member
- Indlæg: 2138
- Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
- Interesser: Hund, skydning, jagt og mad.
- Geografisk sted: Djursland
- Has thanked: 586 times
- Been thanked: 1030 times
Re: Krikand i portvin
Overvej en stegepose til de små vildænder. Det holder lidt på saften.
HR
HR
Et postvæsen er ikke kritisk infrastruktur i 2022. Luk Postnord!
- Ras.Killing
- Platin Member
- Indlæg: 5152
- Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
- Interesser: Jagt & pistolskydning
- Geografisk sted: Sy'Fyn
- Has thanked: 1009 times
- Been thanked: 1366 times
Re: Krikand i portvin
Det var overhovedet ikke et problem her, den var rigtig fin og saftig men at pakke den ind i staniol giver nok også nogenlunde samme effekt som en pose. Specielt når den samtidig damper i portvin
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.
Make Fyn fin again!
Make Fyn fin again!
-
- Platin Member
- Indlæg: 2138
- Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
- Interesser: Hund, skydning, jagt og mad.
- Geografisk sted: Djursland
- Has thanked: 586 times
- Been thanked: 1030 times
Re: Krikand i portvin
Yep, det vigtigste er den korte stegetid. Men jeg er bare blevet rigtig glad for at bruge stegeposer til de lidt små eller lidt magre vilde ænder.Ras.Killing skrev: ↑28. dec 2020, 20:14Det var overhovedet ikke et problem her, den var rigtig fin og saftig men at pakke den ind i staniol giver nok også nogenlunde samme effekt som en pose. Specielt når den samtidig damper i portvin
HR
Et postvæsen er ikke kritisk infrastruktur i 2022. Luk Postnord!