Leverpostej from scratch.

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
HR
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 2138
Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
Interesser: Hund, skydning, jagt og mad.
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 585 times
Been thanked: 1030 times

Leverpostej from scratch.

Indlæg af HR » 28. nov 2020, 21:47

....helt from scratch :biggrin:

2 pund lever til 1 pund spæk. Til et pund lever/spæk laves en opbagning af 40 gr smør, 5spsk mel og 3 1/2 dl mælk. Køles og tilsættes 1 æg, 2 tsk salt, 1 tsk peber, 1 knivspids nelliker og 1 knivspids allehånde. 1stor løg pr 550 gram lever/spæk. Bages i 3-4 kvarter ved 170 grader.

Svinet er en ungarsk uldgris (orne) på 125 kg slagtevægt, født og opvokset på friland. Smag, farve og tekstur er en anden verden i forhold til et industrislagterisvin.

HR
20201128_213059.jpg
Et postvæsen er ikke kritisk infrastruktur i 2022. Luk Postnord!

Besvar