Tyvstart på barbeque marinade til slowcook

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Luluselsker
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1264
Tilmeldt: 5. jul 2015, 22:15
Interesser: jagt/luftvåben og bue
Geografisk sted: sydlige øer/meste af østDK
Has thanked: 178 times
Been thanked: 183 times

Tyvstart på barbeque marinade til slowcook

Indlæg af Luluselsker » 31. mar 2019, 19:07

Stod med fruen og lurede fryser
Vi faldt over at der på mærkværdigvis var en del kyllingefilet

Hvad har man snart ikke lavet med kylling og så er det man ved hvorfor ens kone er ens makker

Af alt i verden der kunne være blevet sagt kom hun med følgende melding "jeg har sq den mest modbydelige trang til barbequekylling slowcooked i marinaren og grillet som spareribs"


YEESSS så var der endnu en god undskyldning for at starte gaskomfuret op i udekøkkenet

Frem med gryden og ind at rode i gemmerne efter
Stumper til at lave marinaden eller rettere en del af den efter nedenstående opskrift
Ketchup 1.5dl
Eddikke 3spsk
Æblejuice 5spsk
Olie 1.5dl
Malet brun farin (til fint pulver) 5spsk
3spsk soya
1 tsk hvidløgspulver
Knivspids karry
Knivspids muskatnød
Kvart teske cayennepeber
Halv teske paprika
(hvis den ikke vil tykne så tilsæt tomatpure og lad den reducere lidt med)

Kogte farin juice eddikke og soya ned til cremet karamel
Tilsatte ketchup olie og krydderier, lod reducere til det har konsistens som æblegrød og på glas i køleskab
Vedhæftede filer
IMG_20190331_180828_840.jpg
Komplet tegnblind omend jeg forsøger er bedre med en fil i hånden end med et tastatur
Obs! kan være besværlig at fange i dagstimerne

Besvar