Jeg har nydt godt af mit rotisseri i flere år. Kød der er roteret bliver så godt. Til aften var det kylling fyldt med citron og friske krydderurter. :eating:
Og så skulle min nye kurv afprøves:
youtu.be/xVND7t0qlVs
:alcorhol:
https://youtu.be/xVND7t0qlVs
Jeg er vild med mit rotisseri.
- PeptoBizmo
- Platin Member
- Indlæg: 2010
- Tilmeldt: 8. apr 2004, 14:51
- Geografisk sted: Midtjylland.
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 183 times
- Kontakt:
Re: Jeg er vild med mit rotisseri.
Det er bare en alle tiders opfindelse!
Jeg er også rigtigt glad for mit!
Jeg er også rigtigt glad for mit!
At forsøge, er første betingelse for at lykkes.
- Havkat
- Silver Member
- Indlæg: 370
- Tilmeldt: 3. feb 2006, 17:10
- Interesser: Jagt på land og vand.skydning
- Geografisk sted: Trekants området.
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 13 times
Re: Jeg er vild med mit rotisseri.
Den gris der,peptobizmo....Hvor har du fået fat i den henne og evt du kunne fortælle lidt om stegetiden .
det ser dælme godt ud :savl:
det ser dælme godt ud :savl:
" Latter er indre jogging"
- PeptoBizmo
- Platin Member
- Indlæg: 2010
- Tilmeldt: 8. apr 2004, 14:51
- Geografisk sted: Midtjylland.
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 183 times
- Kontakt:
Re: Jeg er vild med mit rotisseri.
Den på billedet er på 5 kg, og er købt her:
https://www.steak-out.dk/pattegris-frostvare
Den fik, som jeg husker det omkring 2,5 time ved 100 grader. Ca.
Og 5 kg er nok for lille en gris. Man skal nok satse på en større.
Det bliver simpelthen ikke rigtigt mørt inden det bliver tørt.
Der er ikke rigtigt noget fedt på så lille en gris.
Men et sjovt forsøg
At forsøge, er første betingelse for at lykkes.
- Wildlife
- Platin Member
- Indlæg: 1538
- Tilmeldt: 30. sep 2010, 19:09
- Interesser: Sejlads, Jagt & Fiskeri
- Geografisk sted: Skanderborg
- Has thanked: 393 times
- Been thanked: 333 times
Re: Jeg er vild med mit rotisseri.
De har også fine smågrise på frost i INCO, ihvertfald i Aarhus.PeptoBizmo skrev: ↑2. sep 2018, 13:44Den på billedet er på 5 kg, og er købt her:
https://www.steak-out.dk/pattegris-frostvare
Den fik, som jeg husker det omkring 2,5 time ved 100 grader. Ca.
Og 5 kg er nok for lille en gris. Man skal nok satse på en større.
Det bliver simpelthen ikke rigtigt mørt inden det bliver tørt.
Der er ikke rigtigt noget fedt på så lille en gris.
Men et sjovt forsøg
"Never underestimate the power of stupid people in large groups."
- Dansken
- Silver Member
- Indlæg: 493
- Tilmeldt: 8. mar 2006, 12:00
- Geografisk sted: Sverige
- Has thanked: 233 times
- Been thanked: 357 times