Fasanbryster i hvidvin og fløde

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Ingsorsi
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 883
Tilmeldt: 17. nov 2015, 20:49
Interesser: Jagt
Geografisk sted: Roskilde / København
Has thanked: 215 times
Been thanked: 152 times

Fasanbryster i hvidvin og fløde

Indlæg af Ingsorsi » 15. dec 2017, 20:32

Jeg lavede noget fasan sidste weekend der smagte fortræffeligt.
Det var bare 4 bryster som jeg stegte i smør 1-2 min på hver side. Så tog jeg dem af og lagde til side.
Stegte nogle svampe i smør og lagde til side.
Kom et lille finthakket løg og salt på og deglaserede panden med dem. Så kom jeg nogle knuste enebær, et laurbærblad, lidt peberkorn og noget rosmarin i og tilsatte et par dl hvidvin og lidt fond. Så reducerede jeg det med 1/3 og kom bryster og svampe tilbage i sammen med den saft det var løbet fra. Så fik de nok et par minutter i væden på hver side. Jeg tilsatte en dl piskefløde eller to. Gav et hurtigt opkog og smagte til. Det var drønlækkert. Serverede med frisk pasta og hvidvin.

Brugeravatar
Kleth
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 5290
Tilmeldt: 27. mar 2013, 15:20
Interesser: Jage,Skyde,Ammo&Historie
Geografisk sted: Nordsjælland
Has thanked: 971 times
Been thanked: 725 times

Re: Fasanbryster i hvidvin og fløde

Indlæg af Kleth » 15. dec 2017, 21:01

Det lyder lækkert, jeg laver noget lignende.
Jeg bruner bacon, bruner brysterne i fedtet og så bruger jeg hvid portvin i stedet for hvidvin.
Maxim #28: “If the price of collateral damage is high enough, you might be able to get paid for bringing ammunition home with you.”

Besvar