Fasanbryster i hvidvin og fløde

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Ingsorsi
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 146
Tilmeldt: 17. nov 2015, 20:49
Interesser: Jagt
Geografisk sted: Danmark
Has thanked: 137 times
Been thanked: 22 times

Fasanbryster i hvidvin og fløde

Indlæg af Ingsorsi » 15. dec 2017, 20:32

Jeg lavede noget fasan sidste weekend der smagte fortræffeligt.
Det var bare 4 bryster som jeg stegte i smør 1-2 min på hver side. Så tog jeg dem af og lagde til side.
Stegte nogle svampe i smør og lagde til side.
Kom et lille finthakket løg og salt på og deglaserede panden med dem. Så kom jeg nogle knuste enebær, et laurbærblad, lidt peberkorn og noget rosmarin i og tilsatte et par dl hvidvin og lidt fond. Så reducerede jeg det med 1/3 og kom bryster og svampe tilbage i sammen med den saft det var løbet fra. Så fik de nok et par minutter i væden på hver side. Jeg tilsatte en dl piskefløde eller to. Gav et hurtigt opkog og smagte til. Det var drønlækkert. Serverede med frisk pasta og hvidvin.

Brugeravatar
Kleth
This member is
This member is
Indlæg: 3810
Tilmeldt: 27. mar 2013, 15:20
Interesser: Jage,Skyde,Ammo&Historie
Geografisk sted: Nordsjælland
Has thanked: 694 times
Been thanked: 467 times

Re: Fasanbryster i hvidvin og fløde

Indlæg af Kleth » 15. dec 2017, 21:01

Det lyder lækkert, jeg laver noget lignende.
Jeg bruner bacon, bruner brysterne i fedtet og så bruger jeg hvid portvin i stedet for hvidvin.
"Be the reason why a friend is afraid at night!"

Besvar