Burgerbøf med smag
: 10. dec 2017, 08:15
Jeg synes tit at burgerbøffen bliver lidt smagløs - især hvis det er hakket kød fra supermarkedet. Jeg er begyndt at blande farsen på følgende måde, og det giver en saftig og smagfuld burger:
Ca 1kg hakket kød
Et stort finthakket løg, der er stegt mørt på panden i lidt olie (det må ikke tage farve, men det skal være "blødt")
1 spsk sennep
1 æg
En stor håndfuld revet parmesanost
1 spsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
Salt og peber
Farsens konsistens justeres med rasp. Den skal være saftig, men fast nok til at den ikke falder fra hinanden når bøfferne bliver stegt.
Tilbehøret bliver som regel halve sprødstegte kartofler med bayonnaise (mayonnaise blandet med fint hakket estragon). Velbekomme!
Ca 1kg hakket kød
Et stort finthakket løg, der er stegt mørt på panden i lidt olie (det må ikke tage farve, men det skal være "blødt")
1 spsk sennep
1 æg
En stor håndfuld revet parmesanost
1 spsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
Salt og peber
Farsens konsistens justeres med rasp. Den skal være saftig, men fast nok til at den ikke falder fra hinanden når bøfferne bliver stegt.
Tilbehøret bliver som regel halve sprødstegte kartofler med bayonnaise (mayonnaise blandet med fint hakket estragon). Velbekomme!