Side 1 af 1

Burgerbøf med smag

: 10. dec 2017, 08:15
af SKBHunter
Jeg synes tit at burgerbøffen bliver lidt smagløs - især hvis det er hakket kød fra supermarkedet. Jeg er begyndt at blande farsen på følgende måde, og det giver en saftig og smagfuld burger:

Ca 1kg hakket kød
Et stort finthakket løg, der er stegt mørt på panden i lidt olie (det må ikke tage farve, men det skal være "blødt")
1 spsk sennep
1 æg
En stor håndfuld revet parmesanost
1 spsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
Salt og peber

Farsens konsistens justeres med rasp. Den skal være saftig, men fast nok til at den ikke falder fra hinanden når bøfferne bliver stegt.

Tilbehøret bliver som regel halve sprødstegte kartofler med bayonnaise (mayonnaise blandet med fint hakket estragon). Velbekomme!

Re: Burgerbøf med smag

: 10. dec 2017, 10:48
af Centurion
Pokkers også... savle-savle....nu må jeg forsøge at gå på krybskytteri i køleskabet uden at blive opdaget :oops:

Re: Burgerbøf med smag

: 10. dec 2017, 11:07
af BentxBetjent
Næsten samme blanding jeg plejer at lave..
ingen coriander men basilikum..
Og så ligeså meget brun sukker som sennep.

Re: Burgerbøf med smag

: 10. dec 2017, 11:15
af AHL
du har glemt BACON....

det kan steges på pande eller gril og lægges ovenpå
eller hakke 1 pakke bacon pr kg kød det giver en god smag og fedtstof til kødet :biggrin:

Re: Burgerbøf med smag

: 11. dec 2017, 21:20
af 100Radsbar
Ser godt ud :smile:
Jeg plejer at bruge rosmarin, det går godt sammen med oksekød, derudover så bruger jeg smør når bøfferne skal steges.