Fast food af fasan

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
HR
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 158
Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
Interesser: Hagljagt, Riffeljagt
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 29 times
Been thanked: 35 times

Fast food af fasan

Indlæg af HR » 26. nov 2017, 23:18

Anyway-
Fra de hang der på sømmet til kokken så sådan her ud tog det 5 minutter. Jeg flår skindet op over halsen og ned over r*ven. Skærer lårene fra med en skarp kniv og klipper så ryggen ud med en saks (nej, ikke en kniv med bølgeskær. Den ligger der bare og flyder). Det der ligner bacon er røget skinke levnet fra morgenmaden i hytten før jagten. Der er egentligt lidt for meget, men det skal spises væk.
Vedhæftede filer
20171120_181008.jpg

HR
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 158
Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
Interesser: Hagljagt, Riffeljagt
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 29 times
Been thanked: 35 times

Re: Fast food af fasan

Indlæg af HR » 26. nov 2017, 23:23

I mellemtiden er smørret blevet brunt og piphans kommer ned til en grundig afbruning.
20171120_181446.jpg

HR
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 158
Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
Interesser: Hagljagt, Riffeljagt
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 29 times
Been thanked: 35 times

Re: Fast food af fasan

Indlæg af HR » 26. nov 2017, 23:28

Nå, hvad kan man finde i bunden af køleskabet sådan en fortravlet mandag. Løg, gulerod og hvidløg. Og der lå lige et lettere udtørret halvt spidskål. Hvis det havde været frisk og sprødt havde der været andre planer. Men nu blev den tørre snitflade skåret af og kålen snittet på. Vi er nu ca 15 minutter inde i projekt aftensmad.
20171120_181802.jpg

HR
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 158
Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
Interesser: Hagljagt, Riffeljagt
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 29 times
Been thanked: 35 times

Re: Fast food af fasan

Indlæg af HR » 26. nov 2017, 23:37

Op med fuglen og ned med grønt og skinke så det hele lige får lidt farve (undtagen hvidløg der bare lige får lov at blive blank).

Og nu bliver det vigtigt: Lårene kommer ned i bunden af gryden og de får 2-3 minutter på hver side med lidt vand ved. Jeg laver det meste på slump, men her tager jeg tid så de under ingen omstændigheder får mere end det. Derefter lægges bryststykket til og de får 15 minutter timet sammen med lårene. Færdig slut, ikke et minut mere :modbat: Det gav bruning plus 15 minutter til bryststykket, og bruning plus 20 minutter til lårene. På den måde bliver de saftige og lækre.
20171120_183209.jpg

HR
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 158
Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
Interesser: Hagljagt, Riffeljagt
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 29 times
Been thanked: 35 times

Re: Fast food af fasan

Indlæg af HR » 26. nov 2017, 23:42

Velbekomme! Der er kogt pasta til. Jeg vil ikke anbefale makaroni, men et barn trak veto. Samme barn ville ikke have sky på, så det blev ordnet ved bordet. Alt i alt tog det 45 minutter inklusiv slagtning. Vildt er dejligt som hurtig hverdagsmad.
20171120_185659.jpg

Besvar