Hej Folkens
Jeg faldt for længe siden over en artikel vedrørende bagning af brød med bageenzymer, noget bagerne åbenbart gør rigtig meget i ;-)
Så det skulle da prøves.
Her ses resultatet
De to formede brød
Og resultatet
Der er anvendt en pose "AMO" yoghurtbrød melblanding og tre store teskefulde bageenzymer, og så er det bagt 30 minutter ved 200 grader i ovn med damptilførsel. Bageenzymerne er købt hos grillbutikken.dk i Viby (ved ikke om jeg må nævne dem her uden at få et slag med battet? )
Det var ikke så ringe
Bag brød med bageenzymer
- Caspian1911
- Moderator
- Indlæg: 4083
- Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
- Interesser: IPSC, gamle danske våben
- Geografisk sted: Djursland
- Has thanked: 565 times
- Been thanked: 369 times
Re: Bag brød med bageenzymer
Det ser godt nok lækkert ud!
Hvad gør man så lige, når ovnen ikke har damptilskud?
Et fad med vand i bunden af ovnen gør jo ikke helt det samme.
Hvad gør man så lige, når ovnen ikke har damptilskud?
Et fad med vand i bunden af ovnen gør jo ikke helt det samme.
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP
~ John Glenn, RIP
- Ninja_Moose
- Gold Member
- Indlæg: 719
- Tilmeldt: 6. maj 2005, 11:05
- Interesser: Våben
- Geografisk sted: Sydjylland
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 35 times
- Wildlife
- Platin Member
- Indlæg: 1538
- Tilmeldt: 30. sep 2010, 19:09
- Interesser: Sejlads, Jagt & Fiskeri
- Geografisk sted: Skanderborg
- Has thanked: 393 times
- Been thanked: 333 times
Re: Bag brød med bageenzymer
Det nemmeste er at køre i IKEA og hente en IKEA (Elektrolux) ovn? :)Caspian1911 skrev:Det ser godt nok lækkert ud!
Hvad gør man så lige, når ovnen ikke har damptilskud?
Et fad med vand i bunden af ovnen gør jo ikke helt det samme.
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00300895/
Det er den model jeg har og jeg er rigtig glad for den.
"Never underestimate the power of stupid people in large groups."
- Wildlife
- Platin Member
- Indlæg: 1538
- Tilmeldt: 30. sep 2010, 19:09
- Interesser: Sejlads, Jagt & Fiskeri
- Geografisk sted: Skanderborg
- Has thanked: 393 times
- Been thanked: 333 times
Re: Bag brød med bageenzymer
De hjælper det til at hæve og holde længere, sådan, kort fortalt.Ninja_Moose skrev:Hvad gør bageenzymerne ved brødet?
Der er en lidt længere forklaring hos DR her: https://www.dr.dk/levnu/mad/genvejen-ti ... oede-broed
"Never underestimate the power of stupid people in large groups."