Det gik lidt stærkt i aftes (For mange jern i ilden.) så mine pommesfrites nåede at tø lidt for meget op inden jeg kom i gang med dem.
Jeg bruger normalt en rigtig frituregryde, men den er sprunget i luften . Så plan:B var at hælde olie i en almindelig gryde og så løbende ryste den , mens tingesterne "Frittede"
Det gik galt.!!!..... Jeg kunne åbenbart ikke overskue at lave ko, hvidløgssmør, bearnaise og flutes samtidig med at ryste fritter og underholde gæsterne. - Jeg endte med en underlig "Kartoffelmasse" hvoraf noget var klumper, noget var grød og lidt af det var brased - Der var ikke tid til at starte forfra, hvis det andet mad ikke skulle blive helt kold/ødelagt - Ovnen var jo varm pga flutes, så jeg smed "Kartoffelmassen" i et ovnfast, dryssede lidt krydderier over, knaldede 2 æg pog sendte det hele en tur i ovnen.
Nu kommer pointen: Jeg ved ikke om det er turen i fritureolie, måden som pommesfrites er sammensat på eller bare held med krydderierne.?. Det smagte helt fantastisk - Alt andet blev der levnet lidt af, men "Redningsbåden" blev spist op.
Næste gang får den lige lidt ost på toppen.!
"Pommesfrites i redningsbåd!" (Nødprogram.)
- Tony Rosgaard
- UDMELDT AF NVF
- Indlæg: 2043
- Tilmeldt: 27. jun 2007, 20:43
- Geografisk sted: Silkeborg
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 110 times