Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
-
glmhunter
- Bronze Member
- Indlæg: 80
- Tilmeldt: 13. mar 2010, 11:57
- Interesser: jagt og fiskeri
- Geografisk sted: himmerland
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 29 times
Indlæg
af glmhunter » 7. maj 2014, 17:35
Så skal jeg prøve med en hare på weberen.
det bliver på den simple måde 2 køller, 2 forbove
og ryggen i et stykke,køller og bove er pakket ind i bacon
og krydder med salt og peber og så lidt kinesisk purløg,
og så får de ca 45min ved indirekte varme, ryggen er
også pakket ind i bacon, men kun kryddert med salt
og peber, den får mellem 20 og 25 min, det er lige lagt
på, så er lidt spændt på hvordan det kommer til at
smage.
Mvh Gert
-
Havkat
- Silver Member
- Indlæg: 370
- Tilmeldt: 3. feb 2006, 17:10
- Interesser: Jagt på land og vand.skydning
- Geografisk sted: Trekants området.
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 13 times
Indlæg
af Havkat » 8. maj 2014, 07:15
" Latter er indre jogging"