Nu er det vist tid at lægge en opskrift mere ind, og den her er nem.
Den kan laves med både vildtfars eller oksefars.
I dag var det kronvildt.
Du skal bruge:
500 gram fars
2/3 af sådan en købebusk af basilikum
1/2 købebusk salvie
6-8 skiver serrano skinke
1-2 fed hvidløg
1/2 chili
Lidt cheddar
Basilikum, salvie, chili og hvidløg hakkes, og blandes med farsen.
Det bliver ikke ringere af at få lov at stå lidt i køleskabet og trække!
Så laver du 2 meget tynde hakkebøffer til hver færdig.
Jeg lavede 2 store af ovenstående, man kunne sagtens have lavet 3.
Når du har 2 meget tynde, lægger du lidt af skinken og osten i mellem, og trykker kanterne sammen, så alt det gode holdes inde.
Så er det ellers bare på panden eller grillen med hakkebøffen, og giv den nu nok varme. Den bliver meget tyk, så der skal en del varme til.
Serveres med tilbehør efter egen smag, i dag var det pommes og hjemmelavet whiskysovs. :eating:
Undskyld for det dårlige billede, men det var lige mobilen der var ved hånden.
Hakkebøf speziale
- PeptoBizmo
- Platin Member
- Indlæg: 2010
- Tilmeldt: 8. apr 2004, 14:51
- Geografisk sted: Midtjylland.
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 183 times
- Kontakt:
Hakkebøf speziale
- Vedhæftede filer
-
- rps20140313_191603.jpg (43.7 KiB) Vist 3434 gange
At forsøge, er første betingelse for at lykkes.