Frank laver pølser..
: 30. maj 2011, 21:26
Ja, den er go' nok, der var lige 5 meter tarm der blev fyldt:
2,5 kg. nakkekoteletter
5 tykke skiver tørsaltet bacon
400 g. fersk spæk
5 m. svinetarm
skalotte- og hvidløg
friske urter - her laurbærblade, merian, rosmarin og timian - alt fra haven
salt, peber, hot paprika
lidt hvidvin
Vask alt af i kogende vand, kødhakker, rustfri ståfade (bruger jeg altid), tilbehør og knive
Læg tarmen i koldt vand
Chop alt ud i grove stykker
Her smed jeg alt kødet, urter osv. i en pose med lidt hvidvin og lod det marinere her i nat
Ok, her til aften har jeg så haft pølsesjov.
Fyld tarmen med lidt koldt vand og lad vandboblen løbe gennem hele tarmen
Sæt den grove skive på din kødhakker og fyr den af - lav en lille delle og steg den på panden - justér smagen
Skift til pølsehorn, fyld tarmene, lav pølser - lidt løse i det
Drej pølserne skiftevis med- og mod uret
Lav nogen andre pølser, her med chili osv....
check it out:
2,5 kg. nakkekoteletter
5 tykke skiver tørsaltet bacon
400 g. fersk spæk
5 m. svinetarm
skalotte- og hvidløg
friske urter - her laurbærblade, merian, rosmarin og timian - alt fra haven
salt, peber, hot paprika
lidt hvidvin
Vask alt af i kogende vand, kødhakker, rustfri ståfade (bruger jeg altid), tilbehør og knive
Læg tarmen i koldt vand
Chop alt ud i grove stykker
Her smed jeg alt kødet, urter osv. i en pose med lidt hvidvin og lod det marinere her i nat
Ok, her til aften har jeg så haft pølsesjov.
Fyld tarmen med lidt koldt vand og lad vandboblen løbe gennem hele tarmen
Sæt den grove skive på din kødhakker og fyr den af - lav en lille delle og steg den på panden - justér smagen
Skift til pølsehorn, fyld tarmene, lav pølser - lidt løse i det
Drej pølserne skiftevis med- og mod uret
Lav nogen andre pølser, her med chili osv....
check it out: