Danskerens vildt gryde

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Joe_black
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 817
Tilmeldt: 4. feb 2004, 18:18
Geografisk sted: Jyllinge
Has thanked: 1 time

Danskerens vildt gryde

Indlæg af Joe_black » 25. feb 2010, 22:46

Jeg syntes denne her skal foreviges...
Tikka T3 / Zeiss 3-12X56

Brugeravatar
Lycon
Admin
Admin
Indlæg: 14347
Tilmeldt: 26. jan 2004, 11:56
Interesser: Special Operations Executive
Geografisk sted: Nordsjælland
Has thanked: 1745 times
Been thanked: 1272 times
Kontakt:

Re: Danskerens vildt gryde

Indlæg af Lycon » 25. feb 2010, 22:50

Joe_black skrev:Jeg syntes denne her skal foreviges...
Tak for tippet, det er hermed gjort.
Denne tråd slettes om et døgns tid.
“My dear, it’s not how hard you hit them, but it’s where you hit them”
SOE agent Pearl Witherington

Brugeravatar
Speedman
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1572
Tilmeldt: 5. mar 2005, 17:05
Interesser: Skydevåben og knive og jagt
Geografisk sted: Ringkøbing skjern kommune
Geografisk sted: Skjern området
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Re: Danskerens vildt gryde

Indlæg af Speedman » 26. feb 2010, 16:15

Jeg lavede denne ret forleden, og jeg siger jer :shock: ....Den smager himmelsk uden side stykke :rock: :eating: :numberone: Kan virkelig anbefales...Jeg brugte 800 gram kød for rådyr forkølle, jeg kom ikke Høng ost og 500 gram ris i, serverede kogte hvide kartofler til...Og det hele simrede i 2 timer på lav varme, og der kom godt med hvidløg i, og damm lugtede derefter dagen efter :shock: Denne ret kan virkelig andbefales :rock: :biggrin:
mvh. speedman

Livet er meget sjovere med en ½ automat

Besvar