I får ikke billeder af fabrikatonen af selve ovnen.
Den består af lecablokke og småsten, samt konens lavasten pizza plade.
Til gengæld garanterer jeg for ikke mindre end fabelagtigt gode lynstegte pizzaer.
Skal nu have afprøvet konceptet med Cote de bouef og t-bone steaks.
Vi samlede strandkål ved stranden. Det var superlækkert (kom på efter 10sek og fin yderligere 10sek)
Pizzaovn på fem minutter
-
- This member is
- Indlæg: 493
- Tilmeldt: 22. maj 2021, 11:36
- Interesser: Jagt- og riffelskydning
- Geografisk sted: Sønderjylland
- Has thanked: 127 times
- Been thanked: 111 times
Re: Pizzaovn på fem minutter
“…a short, light, handy, versatile, utility rifle.” Cooper called his idea of this conceptualized carbine a “scout rifle.”
- Ingsorsi
- Gold Member
- Indlæg: 883
- Tilmeldt: 17. nov 2015, 20:49
- Interesser: Jagt
- Geografisk sted: Roskilde / København
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 153 times
Re: Pizzaovn på fem minutter
Nøj, det er fedt det der!
God ide. Leca-stenene må jo holde godt på varmen. Men kan de holde til det i længden? eller var den bare midlertidig?
God ide. Leca-stenene må jo holde godt på varmen. Men kan de holde til det i længden? eller var den bare midlertidig?
- FrederikF
- Platin Member
- Indlæg: 2384
- Tilmeldt: 5. jan 2015, 21:25
- Interesser: Våben, ammunition, jagt
- Geografisk sted: Gentofte
- Has thanked: 305 times
- Been thanked: 618 times
Re: Pizzaovn på fem minutter
Vi havde stenene og stablede dem sammen - de blev ille varme uden på. Aner ikke hvor mange ture de holder til (kan ingen skade se).
Den bliver voldsom varm. Pizzabunden bliver perfekt. Og fyldet bliver sprødt udenpå og blødt indeni. Det er ikle sidste gang vi skal prøve.
- Raptor357
- Platin Member
- Indlæg: 7567
- Tilmeldt: 26. mar 2010, 23:27
- Interesser: At skyde og ramme
- Geografisk sted: Stor Kbh
- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 906 times
Re: Pizzaovn på fem minutter
Det ser rigtigt godt ud.
Og nu kommer forbedrings forslagene.
Din dej, hvis du ikke har lavet den og bundene "rustikke" med vilje så giv den lige 10-15 minutter i en æltemaskine. Her på matriklen har jeg brugt mange forsøg på at lave den bedste bund og æltetiden er super vigtig.
Selve ovnen, hvis den kan laves dybere med mere plade i, så slipper du måske for flamme skaderne
Og nu kommer forbedrings forslagene.
Din dej, hvis du ikke har lavet den og bundene "rustikke" med vilje så giv den lige 10-15 minutter i en æltemaskine. Her på matriklen har jeg brugt mange forsøg på at lave den bedste bund og æltetiden er super vigtig.
Selve ovnen, hvis den kan laves dybere med mere plade i, så slipper du måske for flamme skaderne
Kun mængden af varm luft er begrænsningen på hvor højt politikerne stiger til vejrs