Side 1 af 1

Arvet sabel, men hvilken??

: 30. jan 2006, 21:06
af PeptoBizmo
Jeg har arvet en sabel af min onkel. Jeg vidste slet ikke han havde den, men mine fætre sagde at min onkel gerne så jeg fik den.

Det er mange år siden jeg har arvet den, men nu er jeg blevet lidt nysgerrig om hvad det er for en. Han har haft en del med hjemmeværnet at gøre, men jeg ved ikke om det er der han har fået den.
Man kan ikke se tallene på målebåndet, men for hver farveskift er der 10 cm.
Skriv hvis I skal have nogle flere mål, det er det eneste jeg kan hjælpe med. Jeg kan desværre ikke komme med nogen historie.

: 30. jan 2006, 21:22
af L Empereur
Sikkert en fin sabel for hjemmeværnet. (undskyld, joke)

Det er et dekorationsvåben, Made in India.

: 30. jan 2006, 21:29
af PeptoBizmo
L Empereur skrev:Sikkert en fin sabel for hjemmeværnet. (undskyld, joke)

Det er et dekorationsvåben, Made in India.
Hehe. Jeg ved som sagt ikke om det er en han har brugt i hjemmeværnet. Men så fik jeg styr på det. Tak

: 30. jan 2006, 21:42
af Great Dane
He he...Jeg havde en magen til, da jeg var 10-12 år gammel. Den var købt i en butik i helsinge der handlede med orientalske ting og sager. Den gik under navnet 'indisk paradesabel' og kostede 169 kroner....Læg lige mærke til den fine stålkvalitet, kaldet indisk natpotteblik :lol: (det er ikke en joke)

: 31. jan 2006, 08:45
af Christian
Hej Great dane
Hvor i Helsinge lå den butik, og hvad hed den (hvis du kan huske det). Jeg har boet 15år i Helsinge, :shock: ( flyttede derfra i 1999 ) og mindes ikke en sådan slaske butik, men Carstens baggård(marskandiser) overfor posthuset har sommetider gode sager. <-: Øhh- tror du egentlig at de bruger natpotter i Indien? :mrgreen:
MVH.
Christian

: 31. jan 2006, 16:26
af Great Dane
Jamen til sidst hed den kurvebutikken, og tilbage til den tid hvor jeg købte 'papirskniven, kan jeg ikke lige huske navnet. Den lå i den ende af gågaden mod posthuset, og havde Bikuben - Senere børnesko-butik og en alm. skobutik som nabo.

Tror faktisk at den i dag hedder 'Uldgalleriet' ....Lyder uldent ::-;<

: 5. feb 2006, 14:38
af Martin REX
Har haft et lignende sværd engang men fik det heldigvis solgt da jeg ikke syntes om det hverken finish eller selve sværdet(gad vide hvorfor jeg egentlig købte det) :???: