Side 1 af 1

Har fået sous vide, men er en god nok?

: 19. jan 2018, 21:08
af R2D2
Halløjsa,

Jeg har lige fået en sous vide stav og en vakuum pakker i fødselsdagsgave, men jeg kan ikke finde så meget om den på nettet og er i tvivl om det er bedre at smide en smule i projektet selv.

Har fået en Caso sous vide sv300
http://www.caso-germany.com/en/products ... er-sv-300/

Den har vist kostet 1200. Hvis jeg smider 350 mere kan jeg få en steba sv100, som jeg kan se folk generelt er glade for.

Vakuumpakkeren er en obh type 7945 - er den ok?

https://www.proshop.dk/Vakuum-Sous-Vide ... 45/2621108

Håber i kan hjælpe - jeg er lidt grøn

Re: Har fået sous vide, men er en god nok?

: 19. jan 2018, 22:31
af Refraktorius
Det skal nok virke, kom bare i gang med at bruge den.

Du har cirkulation og en fin temperaturkontrol, der er ingen grund til, at den ikke skulle levere varen.
(Jeg bruger skummelt hjemmebyg uden cirkulation. Medmindre det er en virkelig stor beholder, så plumper jeg en lille springvandspumpe i vandet.... det virker også)


Skal du lave en forbedring, så skær et “låg” af et stykke plexiglas med et udsnit til staven, der kan ligge ovenpå gryden. Lunt vand fordamper overraskende hurtigt og tager en hel del varme med sig.

:thumbup:

Re: Har fået sous vide, men er en god nok?

: 19. jan 2018, 22:49
af Lillelars
R2D2 skrev:Halløjsa,

Jeg har lige fået en sous vide stav og en vakuum pakker i fødselsdagsgave, men jeg kan ikke finde så meget om den på nettet og er i tvivl om det er bedre at smide en smule i projektet selv.

Har fået en Caso sous vide sv300
http://www.caso-germany.com/en/products ... er-sv-300/

Den har vist kostet 1200. Hvis jeg smider 350 mere kan jeg få en steba sv100, som jeg kan se folk generelt er glade for.

Vakuumpakkeren er en obh type 7945 - er den ok?

https://www.proshop.dk/Vakuum-Sous-Vide ... 45/2621108

Håber i kan hjælpe - jeg er lidt grøn
HUSK min ven

Jeg melder mig som test-person, når der skal prøve smages :biggrin: :eating:

Re: Har fået sous vide, men er en god nok?

: 20. jan 2018, 02:08
af FrederikF
En rigtig god vakuumpakker er god til at pakke ting der skal på frys (og vædsker som hollandaise bearnaise mv). Til din sous vide vil zip bags eller almindelige plastposer med passende vægte son teskeer monometal projektiler o.lign være nøjagtig lige så fin.
GGælder kun om at det du vil tilberede holde under vandet, og “saften” ikke kommer ud i vandeet.

Re: Har fået sous vide, men er en god nok?

: 20. jan 2018, 02:16
af T-REX
Eller køb en plastikkasse eller 3, med låg. Størrelse 15-20-30 liter.

Den kasse jeg benytter mest, er på 15 liter, og fylder vel 6-10 liter vand i + det der skal behandles.

Det vigtige er, at kassen er høj nok, til at "klemmen" på Stikken, kan få fat.

Skær så hul i låget, til din Stick.
(Gid jeg kunne få plastikkasser, til DK Priser, de koster 4-5x heroppe.)

Den stick jeg har, den støjer mindst, når Karret er fyldt, til maks mærket, på Stikken.
Er "karret" kun halvfuldt, så larmer den, 3-5x så meget.

Re: Har fået sous vide, men er en god nok?

: 20. jan 2018, 08:46
af R2D2
Jeg har nogle af de der flamingokasser med låg jeg regner med at prøve. Kan lige så godt spare lidt på energien.

Jeg har fået pakket det hele op, og staven virker god og solid.

- Lillelars skal nok få en invitation næste gang jeg har konefri :biggrin:

Tak for svarene alle sammen. Jeg hopper ud i det. :razz: